top of page

 Advies

 Service

 Inspiratie

color-samples-1984231_1920.jpg

Verf

Wij zijn een Wijzonol service punt, bij ons kunt u terecht voor verschillende producten van het A-merk Wijzonol. Deze kunnen we op gewenste kleur maken. Zoekt u een ander product of merk, dan zetten wij ons graag voor u in!

Binnen verf

Sinds 2010 zijn de eisen van de verf sterk toegenomen, wij als schildersbedrijf werken met een water gedragen verf van Wijzonol. Dit is een oplosmiddel arm product waardoor deze bijna geurloos aangebracht kan worden. Tevens is het vele malen beter voor het milieu en kindvriendelijk. Dit adviseren we ook in onze winkel. We denken aan uw gezondheid en het milieu. 

Waarom verandert uw schilderwerk binnenshuis van tint?

Het meest voorkomende probleem is dat witte verf vergeelt. Waarom witte of wit getinte verf vergeelt, leggen we graag aan je uit. Het proces van vergeling wordt donkervergeling genoemd en komt meestal binnenshuis voor. De oorzaak is meestal een tekort aan voldoende daglicht (uv-licht). Ook de verfsoort kan een oorzaak zijn van vergeling. Vaak ontstaat donkervergeling dan ook in de sponningen en de binnenkant van bijvoorbeeld kelderdeuren en toiletdeuren. Om problemen met witte verf die vergeelt zoveel mogelijk te voorkomen adviseren wij geen synthetische basis te gebruiken, maar een water gedragen lak. 

Buitenverf

Kleur is niet alleen belangrijk aan de binnenkant, buitenkleuren bepalen het karakter van een gebouw.

 

Vergeet niet dat bescherming van uw schilderwerk erg belangrijk is voor het behoud van uw kozijnen. Uiteraard helpen we u graag verder met het geven van een uitgebreid kleur en technisch advies. 

Een klein maar goed voorbeeld geven we u hier:

Donkere kleuren absorberen veel zonlicht, waardoor ze erg warm worden wanneer ze vol in de zon staan. De ondergrond wordt hierdoor ook erg warm, wat zorgt voor grote krimp- en uitzetverschillen, welke de verflaag moeten blijven volgen. Een lichte kleur reflecteert veel licht, waardoor de ondergrond lang niet zo warm wordt. Dit zorgt voor een langere levensduur ten opzichte van donkere kleuren.

Muurverf

Een nieuwe frisse kleur op uw muur zijn er in verschillende kwaliteiten, van mat tot zijdeglans muurverven. De prijs per vierkante meter zegt weinig over hoe duur of goedkoop de verf is, belangrijker is hoeveel vierkante meter er is om te schilderen, plus het aantal lagen voor een dekkend eindresultaat. 

Ook voor problemen in of op uw muur, zoals vochtproblemen of nicotine aanslag is er de juiste muurverf te koop. Voor een prijsopgave of een goed advies kunt u bij ons terecht in de winkel.

Kleurinspiratie

Op zoek naar een mooie kleur voor uw wand?

Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel!

Bekijk ook 

725x544-fit-yZR3LXtZlX2y3mV70kQO9uPI8ja87xSAVJnT2x7L.jpg
darren-richardson-MzYzhihNvXA-unsplash.jpg
pexels-maksim-goncharenok-4352247.jpg
pexels-kayley-dlugos-5872042.jpg
paintbrush-4577578_1920.jpg

Laat u inspireren in onze winkel

bottom of page